Ale!

Alkuperäinen hinta oli: €88,00.Nykyinen hinta on: €66,00.

Varasto loppu

Traumaperäisen dissosiaation hoito – Käytännöllinen, integroiva lähestymistapa

”Tämä kolmen taitavan kliinikon kirjoittama kattava oppikirja on tervetullut lisä kasvavaan kirjallisuuteen, joka koskee varhain elämässään äärimmäisen vakavia traumoja kokeneiden potilaiden hoitoa. Perusperiaatteiden vakaa painotus ja lukuisat tapausesimerkit tekevät kirjasta viisaan oppaan terapeuteille, jotka tarttuvat tämän vaikean mutta palkitsevan työn haasteisiin.”
JUDITH LEWIS HERMAN, MD, psykiatrian professori, Harvard Medical School

“Kolme alan johtavaa asiantuntijaa, kokenutta kliinikkoa ja tutkijaa on yhdistänyt valtavan kokemuksensa ja tietämyksensä kirjoittaakseen yhden kaikkein valaisevimmista ja kattavimmista kompleksisen trauman ja traumaperäisen dissosiaation hoitoa koskevista teoksista, joita olen koskaan lukenut. Tämä kirja on selkeästi kirjoitettu ja kuvaa seikkaperäisesti traumaperäistä dissosiaatiota, ja siinä käsitellään sellaisia tärkeitä asioita kuin terapeuttinen yhteistyösuhde, tapausta koskevan käsityksen muodostaminen ja hoidon suunnittelu, vaihesuuntautunut terapia sekä dissosiatiivisten osien kanssa työskenteleminen turvallisella ja integroitumista tukevalla tavalla. Kirja on tarpeellista luettavaa kaikille terapeuteille, ei ainoastaan traumaperäisen dissosiaation ymmärtämisen ja hoidon kannalta, vaan myös yleensä terapiaa koskevana loistavana materiaalina.”
ROGER M. SOLOMON, PhD, vanhempi kouluttaja, EMDR Institute

”On vaikea kuvitella, miten kirjan kirjoittajat olisivat voineet vielä kehittää tai kartuttaa tekemäänsä työtä. Silti he ovat tässä kirjassa tehneet niin ja lisäksi nostaneet dissosiaation hoidon alana sellaiselle kehitys- ja tietotasolle, joka ei ole ylitettävissä. Jokaisen, joka työskentelee dissosiaation kanssa elävien ihmisten kanssa, tulisi lukea, ja sen jälkeen lukea uudestaan, tämä kirja. Kaikki kunnia kirjoittajille, joiden peräänantamattomasta ja etevästä tieteellisestä työstä on hyötyä asiakkaillemme ja dissosiaation hoidon alalle.
LAURA S. BROWN, PhD, American Board of Professional Psychology, yksityisterapeutti, Seattle,     Washington

Sivumäärä: 526

Pehmeäkantinen

Emme toimita kirjapaketteja Suomen ulkopuolelle kiinteällä toimitusmaksulla.  Tarvittaessa ota yhteyttä toimisto.oulu@traumaterapiakeskus.com

Tarjouspyyntö yli 20 oikeudesta

Omat tietosi