Ale!

Alkuperäinen hinta oli: €20,00.Nykyinen hinta on: €16,50.

Varasto loppu

Kerttu ja Kainalokana

Kerttu ja Kainalokana on  lapsille, nuorille ja aikuisille soveltuva kuvakirjan muodossa oleva kertomus siitä, kuinka vertaistuen avulla  voi selvitä vaikeista kokemuksista.

Kirsi Siukolan kirjoittama ja Ville Kiviniemen kuvittama Kerttu ja kainalokana –kirja kertoo lapsuudessa tapahtuneen traumaattisen tapahtuman pitkäaikaisvaikutuksista ihmisen elämässä. Kirja voi olla hyvä apu traumatisoituneiden nuorten ja aikuisten yksilö- ja ryhmämuotoisessa auttamisessa. Kainalokana symbolisoi niitä ongelmia, joita selvittämätön traumaattinen tapahtuma voi aiheuttaa ihmisen joka päiväseen elämään. Tarinassa Kerttu uskaltautuu Kanansa kanssa vertaisryhmään, jossa hän löytää keinoja helpottaa omia vaikeita olojaan ja pikkuhiljaa luomaan omaa elämää ilman kainalokanaa.

Varhaislapsuudessa traumatisoituneiden lasten auttamistyössä tarvitsee usein luovuutta löytääkseen sanoja ja keinoja helpottaakseen pienen lapsen selittämätöntä tuskaista oloa. Vaikka Kerttu ja kainalokana –kirja ei ole suoranaisesti lasten kirja, se soveltuu hyvin lasten kanssa työskentelyyn. Traumatisoituneiden lasten kanssa työskentelevä voi löytää uuden keinon nimetä lapsen pahoja oloja ja kokemuksia. Isompien lasten kanssa tarina sopii myös luettavaksi. Tarinaa voi lasten kanssa työstää mm piirtämällä ja leikkimällä.

Sivumäärä: 26

Kovakantinen

Emme toimita kirjapaketteja Suomen ulkopuolelle kiinteällä toimitusmaksulla.  Tarvittaessa ota yhteyttä toimisto.oulu@traumaterapiakeskus.com

 

Tarjouspyyntö yli 20 oikeudesta

Omat tietosi