Dr Roger M. Solomon, psykologi, EMDR-kouluttaja

Dr Solomon on traumojen ja surun hoitoon erikoistunut psykologi ja EMDR-kouluttaja. EMDR-terapian kehitti Dr Francine Shapiro. Solomon on yksi niistä kolmestatoista koulutettavasta, jotka osallistuivat ensimmäiseen EMDR-koulutukseen maailmassa. Hän on ollut EMDR-instituutin johtokunnan jäsen ja kouluttaja vuodesta 1993 alkaen.

Hän toimii konsulttina Yhdysvaltain senaatin työterveyshuollossa (Senate Employee Assistance Program). Lisäksi on toiminut konsulttina Yhdysvalloissa puolustusvoimissa ja poliisihallinnossa, FBI:ssa, Secret Service:ssä sekä Italian Polizia di Stationissa. Hän on työskennellyt työtehtävissään ja komennuksella loukkaantuneiden poliisien, palomiesten ja sotilaiden kanssa sekä näissä työtehtävissä menehtyneiden omaisten kanssa.

Solomon on tehnyt pitkään yhteistyötä PhD Onno van der Hartin kanssa (Vainottu Mieli-kirjan kirjoittaja) ja ollut jäsenenä kansainvälisessä asiantuntijaryhmässä kehittämässä ja kirjoittamassa julkaisuja EMDR-terapian soveltamisesta vakavasti traumatisoituneiden kanssa.

Hän on vieraileva professori Sapienzan Yliopistossa Roomassa ja konsulttina La Sapienzan psykologian laitoksen koulutusohjelmassa. Hän on ollut kirjoittajana 45 julkaisussa, joissa käsitellään mm. EMDR:n käyttöä surutyöskentelyssä, monimuotoisen traumaperäisen stressihäiriön hoitoa (CPTSD), akuuttien kriisien hoitoa siviiliväestössä, puolustusvoimissa, pelastus- ja poliisilaitoksella.

Tarjouspyyntö yli 20 oikeudesta

Omat tietosi