Traumaterapiakeskuksen Helsingin -toimipisteen syksyllä alkavat työnohjausryhmät

10.5.2024

Työnohjausryhmä raskaus- vauva- ja pikkulapsivaiheen hoidollisen työn ammattilaisille

Kyseessä on case-työnohjaus, jonka tavoitteena on avustaa osallistujia lapsitoiveen, odotuksen, perinataalivaiheen menetysten, varhaisen vanhemmuuden, vauvan kokemuksen ja varhaisen vuorovaikutuksen sekä hoitosuhteen ilmiöiden ymmärtämisessä ja hoitamisessa. Työnohjaus painottuu varhaisen vanhemmuuden ja vuorovaikutuksen psykologian, hoiva- ja kiintymyssysteemeiden sekä traumaperäisten ilmiöiden ymmärtämiseen.

Ryhmämuotoisessa työnohjauksessa osallistujat oppivat myös toistensa tuomista tapauksista. Ryhmä on täydentyvä, mutta työnohjattavat sitoutuvat siihen vähintään 6 kuukaudeksi kerrallaan.

Kenelle: terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka tekevät asiakastyötä raskaus-, synnytys- ja vauvavaiheen aikana sekä vanhemmuuden ja varhaisen vuorovaikutuksen hoitamisen teemoissa.

Paikka ja aika: Ennen ryhmän alkamista sovitaan, onko työnohjaus läsnä- vai etämuotoinen. Läsnäolotyönohjaus toteutuu Traumaterapiakeskuksessa, osoitteessa Malminkatu 24 c 34, 00100 Helsinki.

Syksyn työnohjauspäivämäärät ovat: 7.8., 11.9., 23.10., 27.11., 18.12. (klo 13-15.45)

Ryhmä alkaa, kun riittävästi soveltuvia työnohjattavia ilmoittautuu, aikaisintaan 7.8.2024. Ryhmään mahtuu neljä osallistujaa. Jokaisella on 40 minuutin vuoro.

Hinta:

Yhden työnohjausryhmäkäynnin hinta on 140 euroa/ kerta / osallistuja (alv 0% tai 24% riippuen osallistujan pohjakoulutuksesta).

Työnohjaaja

Työnohjaajana toimii PsT, integratiivinen ja varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti sekä EMDR-terapeutti Sanna Isosävi. Sanna on vuodesta 2008 lähtien työskennellyt psykologina, tutkijana, psykoterapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana perinataaliteemojen ja varhaisten perhesuhteiden kentällä, erikoistuen traumatisoitumisen tuottamiin lisähaasteisiin. Vuodesta 2023 lähtien hän on toiminut Traumaterapiakeskuksen johtajana.

Ilmoittautuminen: toimisto.helsinki@traumaterapiakeskus.com

Tarjouspyyntö yli 20 oikeudesta

Omat tietosi