Traumatisoituneen vanhemman kokemus lapsestaan voi muuttua! 13.12.2022 (Daniel Schechter) – puheenvuoron tallenne

16.-29.12.2022 tai 13.1.-26.1.2023

Vanhemmuus ja perhe, Webinaari

Koulutuksen tiedot

Iltakoulu: Daniel Schechter: Traumatisoituneen vanhemman kokemus lapsestaan voi muuttua! (Daniel Schechter) – puheenvuoron tallenne, 90 min

Katseluaika 1: 16.-29.12.2022 (ilmoittautuminen 13.12. mennessä)

Katseluaika 2: 13.1.-26.1.2023 (ilmoittautuminen 10.1. mennessä)

Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin kumman katseluajan valitset

Hinta: 49 € + alv 24%

Nauhoite on henkilökohtainen ja edellyttää omien yhteystietojen kirjaamisen katselun yhteydessä. Tallenne ei sisällä koulutuksessa näytettyjä potilasvideoita.

Traumatisoituneen vanhemman kokemus lapsestaan voi muuttua! – Videopalautteen käyttö vanhemman mentalisaatiokyvyn vahvistamiseksi – CAVES-malli / Daniel Schechter, lasten- ja nuorisopsykiatrian apulaisprofessori Lausannen yliopisto ja New Yorkin University Grossman School of Medicine

Prof. Daniel Schechter esittelee luennossaan pitkittäistutkimuksesta saatua tietoa lähisuhteissaan traumatisoituneiden, PTSD:stä kärsivien äitien ja heidän lastensa hoidosta. Schechterin ja kollegoiden kehittämä Clinical Assisted Videofeedback Exposure Sessions (CAVES) -videopalautteen tavoite on vahvistaa vanhempien kykyä mentalisoida omia ja lapsensa kokemuksia vuorovaikutustilanteissa. Luennolla esitellään tapausesimerkki CAVES-työskentelystä, menetelmään liittyviä tutkimustuloksia ja tulevaisuuden tutkimuskysymyksiä.

 

 

 

Muita koulutuksia

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty 7 vrk ennen koulutuksen alkua, peritään maksu kokonaisuudessaan.