Persoonallisuushäiriöt kiintymystraumatisoitumisen seurauksena: Hoidollisia näkökulmia 16.-17.5.2024

16.-17.5.2024

Webinaari

Koulutuksen tiedot

Paikka: Webinaari
Aika: 16.–17.5.2024
Kouluttaja: PsT, kouluttajapsykoterapeutti Harri Valkonen &

LT, kouluttajapsykoterapeutti Maaria Koivisto.

Tilaisuuden avaa PsT, psykoterapeutti, Traumaterapiakeskuksen johtaja Sanna Isosävi

Hinta:

Ilmoittautumiset:

 

390 € + alv 24 %

3.5.2024 mennessä

  Koulutus on mahdollista ostaa erikseen myös tallenteena. Tallenteesta leikataan pois potilasvideot ja sen saa käyttöönsä kahden viikon katseluajaksi koulutuksen jälkeisellä viikolla. Huomioithan että tallenteen ostaminen oikeuttaa vain sen henkilökohtaiseen käyttöön.  Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin: ”tallenne”.

Persoonallisuushäiriötasoisista ongelmista kärsivillä ihmisillä on taustassaan säännönmukaisesti kumulatiivisia, syvästi haavoittaneita kokemuksia varhaisissa ihmissuhteissaan. Tämä voi vaikeuttaa turvallista asettumista kohtaamisiin ja hoidolliseen tai terapeuttiseen prosessiin. Kaksipäiväisessä seminaarissa syvennytään erityisesti hoitosuhteessa ilmenevien haasteiden huomiointiin. Aihetta käsitellään luentojen lisäksi tapausesimerkein ja videoin.

Ensimmäisessä päivässä Harri Valkonen esittelee käytännönläheistä teoreettis-kliinistä ymmärrystä hoitavaan vuorovaikutukseen asettumisen pelottavuudesta ja esteistä eri persoonallisuushäiriöissä ja kompleksisin traumaoirein oirehtivilla. Lisäksi tarkastellaan, millaisia vastavuoroisuutta estäviä noidankehiä hoitoprosesseissa saattaa syntyä ja vuorovaikutuksellisia keinoja näiden esteiden tasoittamiseen. Toisessa päivässä Maaria Koivisto syventää aihetta esittelemällä persoonallisuushäiriöiden hoidossa tutkittujen psykoterapioiden tarjoamia näkökulmia sekä lähestymistapoja, joita voi soveltaa kaikissa asiakaskohtaamisissa.

Tiedustelut: toimisto.helsinki@traumaterapiakeskus.com

Muita koulutuksia

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty 7 vrk ennen koulutuksen alkua, peritään maksu kokonaisuudessaan.

Tarjouspyyntö yli 20 oikeudesta

Omat tietosi