Miten vahvistan turvallista valmistautumista synnytykseen ja vanhemmuuteen?

15.12.2022

Vanhemmuus ja perhe, Webinaari

Koulutuksen tiedot

Miten vahvistan turvallista valmistautumista synnytykseen ja vanhemmuuteen?

Aika:  Videovälitteinen koulutuspäivä torstaina 15.12.2022

Kouluttajat:  Riikka Airo, erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti, Nyytti® – synnytyspelkovalmennuksen kehittäjä / Psykoterapiapalvelu Tunnetila
Sanna Isosävi, PsT, varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti / Traumaterapiakeskus

Hinta:  240 € + alv 24%

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.11.2022

Aikaisempiin ihmissuhteisiin tai lapsettomuuteen, raskauksiin ja synnytyksiin liittyvä traumatisoituminen voi vaarantaa raskausajan psykologista prosessia ja synnytykseen valmistautumista. Vireystilan ja tunteiden säätelyvaikeudet, traumaperäiset oireet, negatiivinen käsitys itsestä ja toisesta, dissosiaatio ja välttely ovat asioita, joita ammattilaisten on hyvä tunnistaa ja huomioida hoidollisesti, jotta vanhemmuuden ja vauvan ajattelu mahdollistuu ja synnytyksestä tulee mahdollisimman turvallinen vanhemmille ja vauvalle

Kouluttajat:

Riikka on työssään erikoistunut lapsettomuus-, raskaus- , synnytys- ja pikkulapsivaiheen psykologisiin teemoihin ja hänellä on yli 20 vuoden kliininen kokemus psykoterapiasta ja kouluttamisesta aiheiden parissa. Riikka on toiminut pitkään SYPE-tutkimusryhmässä ja ollut mukana kirjoittajana Kun synnytys pelottaa- kirjassa.

Sanna Isosävi

Sanna on psykolologian tohtori (PsT) ja varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti.  Hän työskentelee Traumaterapiakeskuksessa.

Muita koulutuksia

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty 7 vrk ennen koulutuksen alkua, peritään maksu kokonaisuudessaan.