Aikuisten kiintymyssuhdemielikuvien hoidollinen ymmärtäminen kevät 2024, videovälitteinen koulutus

7.2. / 13.3. / 10.4.2024

Webinaari

Sanna Isosävi

Koulutuksen tiedot

Paikka: Videovälitteinen
Aika: 7.2. / 13.3. / 10.4.2024 (keskiviikkoisin klo 9.00.–15.30)
Kouluttaja: Sanna Isosävi, PsT, psykoterapeutti
Hinta: 690 € + alv 24% (laskutetaan kolmessa erässä ennen kutakin koulutuspäivää)
Ilmoittautumiset 26.1.2024 mennessä

Varhaisista hoivasuhteista sisäistetyt mielikuvat ohjaavat yksilön tapaan havainnoida ympäristöään, säädellä stressi- ja tunnereaktioitaan ja asettua ihmissuhteisiin. Turvattomat ja traumaattiset varhaiset suhdekokemukset sisäistyvät puolustusmekanismeiksi, jotka rajoittavat yksilön kykyä tarkastella tasapainoisesti omia ja toisen mielentiloja, tutkia tunteitaan ja muodostaa tyydyttäviä suhteita toisiin.

 Kiintymysmielikuvat aktivoituvat läheisissä suhteissa, kuten hoito- tai psykoterapiakontaktissa. Turvattomasta kiintymysstrategiasta tietoiseksi tuleminen ja mielikuvien hiljattainen muutos tasapainoisemmiksi on keskeinen terapeuttinen tavoite. Se lisää toimijuuden tunnetta ja mahdollisuutta pohtia omia ja toisten mielentiloja (mentalisoida). Tämän tavoitteen toteutumista auttaa hoitavan henkilön tietoisuus asiakkaan kiintymysmalleista ja niiden vaikutuksesta itse- ja vuorovaikutukselliseen säätelyyn.

Muita koulutuksia
Ilmoittautuminen suljettu

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty 7 vrk ennen koulutuksen alkua, peritään maksu kokonaisuudessaan.